keskiviikko 4. tammikuuta 2017

Laukaan pop upin pystytystä

Tänään ajelin raikkaassa pakkassäässä Laukaaseen ohjeistamaan työkavereita liikuteltavan yksikön käytössä. Myös siellä on tulossa akuutti huonepula ja Laukaan hammashoitolasta löytyi innokkaita testaamaan liikuteltavaa yksikköä. Toinen seututerveyskeskukseen tilattu Smart-port löysi kodin siis Laukaan alueelta :)




Tämä pop up nousi hammashoitolan tilaan, jossa on ohjattu harjausta. Tila ei ole koolla pilattu, mutta niin vain saimme järjestettyä yksikön ja tuolit, että potilaan voi siinä vastaanottaa. Pop up on pystytettynä tässä tilassa muutaman kuukauden ja sitten menee Lievestuoreelle käyttöön. Ihmeen pieneen tilaan yksikkö mahtuukin. Aina vain mietinnässä se, että mihin se oheismateriaali...instrumentit, aineet, kertakäyttöiset välineet...




Laukaassa onnistui asetella yksikkö pöydän päälle. Tuntui tukevammalta kuin pyörien päällä.


Kävimme läpi yksikön kokoamisen toimintavalmiiksi, huoltotoimenpiteitä, tuolin säätöä korkeammalle sekä yksikön kasaamista takaisin laukkuihin. Kuukausi vierähtänyt jo siitä, kun itse ollut Smart-portin kanssa töissä, niin tuntui, että oli jo unohtanut kaikki toiminnot, mutta sieltä ne taas pikkuhiljaa juolahti mieleen.


Nyt on mukava, kun toisetkin aloittelee tätä toimintaa ja voimme yhdessä pähkäillä hyviä toimintatapoja. Itsekin olen vielä hakemassa niitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti