maanantai 7. marraskuuta 2016

Smart-port käyttökoulutus

Kaikki tapahtui niin äkkiä. 14.10.2016 meillä hammashoitolassa olikin jo liikuteltava yksikkö ja kouluttaja Riitta Ovaskainen Mads Dentalista antamassa käytännön ohjeita. Paikalla oli Riitan lisäksi hammashoitolamme suuhygienisti, hammaslääkäri sekä minä hammashoitaja. Myös alueemme huoltomies ja ylihammaslääkäri olivat seuraamassa ohjeistuksia.




Hankintoihin kuului liikuteltava hoitoyksikkö (BPR SWISSin Smart-Port), jota oli todella sujuva liikutella pyörillä. Vaikkakin testaus tapahtui tasaisilla hammashoitolan käytävillä. Katsotaan, kuinka käy sitten tuolla ulkona, kuinka oikeasti rullaa.



Potilastuoli, joka kanssa pyörien päällä rullailtava.




Denta-Chair potilastuoli pystyssä

Riitta näyttämässä, kuinka tuoli pystytetään

Kohdevalaisin oli pakattuna kovakantiseen hopeanväriseen matkalaukkuun.


Kohdevalaisin Sun-Led classic

Meille tuli myös erillinen imulaite, joka oli pakattuna laukkuun. Erillinen imulaite on luultavasti toimiva, kun tarvitsee käyttää alaleuan pikkusyljenimua. Erillisessä laukussa oli pakattuna tarjotin sekä pulloja puhtaalle vedelle sekä imun kautta vedettäville nesteille.


Yhdessä Riitan kanssa katsottuna kaikki vaikutti simppeliltä. Joitain lisäosia huomasimme, että tarvitsee hankkia lisää sekä mietinnässä on, mihin sijoitan instrumentit sekä hoidoissa käytettävät muut tarvikkeet ja aineet.


Niinhän se oli, kuten mainoksessa oli kehuttu, laite kasaan ja töpseli seinään. Aikaa vain meni hiukan enemmän kuin oli luvattu, mutta vaatinee toistoja. Imurin ääni ehkä yllätti, koska hoitohuoneessa imumoottori on oven takana ja vaimentaa ääntä. Tässä kaikki on esillä. Kohdevalaisin oli todella kirkas, varmasti tulee näkemään heikossakin valossa.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti